CAFÉ & TERRAS

GEOPEND OP

ZO: 10.00-19.00

Borrelen en lunchen bij ‘t Boerderijtje

‘t Boerderijtje ligt ideaal op verschillende fietsroutes en in een prachtige omgeving om lekker te wandelen met Kasteel Nemerlaer op een paar minuten afstand. De ideale plek dus om er te starten, even te pauzeren of er te eindigen!

Geniet bij ons van een heerlijk kopje koffie met vers gebak, van één onze speciaalbieren of van een heerlijke landelijke lunch!

In de winterperiode is ‘t Boerderijtje alleen op zondag van 10:00-19:00 geopend, maar in de maanden mei tot en met september staan we van woensdag tot en met zaterdag van 10.00- 17.00 uur en zondag van 10:00-19:00 uur voor u klaar!

BRABANTS CAFÉ

Het Brabants Café heeft de authentieke Brabantse uitstraling. Vooral in de winter is het goed vertoeven bij onze open haard. Vers appelgebakje er bij en de zondagmiddag is compleet.

ZONNIG TERRASSEN

In de warme maanden is ons ruim terras ook geopend! De kinderen kunnen lekker spelen op ons grote speelveld terwijl u geniet van een heerlijk verfrissend drankje en een heerlijke borrelplank.

GROTE SPEELWEIDE

Kids die rustig moeten blijven zitten? Echt niet! Bij ons kunnen ze zich lekker uitleven in onze grote speelweide. Vanaf het terras heeft u bovendien een perfecte uitkijk op de speelweide.

SMAKELIJKE LUNCH

Geniet bij ons van een heerlijke landelijke lunch. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van streekproducten. Zo krijg je bij ons een écht ‘Haorens Broike’ (lees “Haarens broodje”).

Laat u verrassen!

HIER KOMT DE LUNCHKAART en borrelkaart