FEESTEN BIJ ONS

Uw feest of partij bij ‘t Boerderijtje

Wist u dat wij beschikken over een café-gedeelte met sfeervolle bar en open haard, een apart deel met sfeervolle bar, tuindeuren en een groot terras met ruimte voor totaal zo`n 200 gasten binnen tot zo`n 500 gasten met terrasgedeelte?

Wij kunnen voor uw feest of gelegenheid vrijwel alles organiseren. Onze locatie biedt de mogelijkheid om een gedeelte te reserveren of de gehele locatie.

De ruimtes die wij voor uw bijeenkomst reserveren kunnen altijd worden aangepast aan uw speciale wensen of behoeften. Voor uw receptie zorgen wij voor intieme verlichting, sta-tafels en/of zitjes, muziek en wat voor u ook de gewenste indeling en opstelling zou zijn. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om live muziek of dj te verzorgen, apparatuur klaar te zetten en een ruime dansvloer te creeeren.

Ook aan uw jonger gezelschap is gedacht! We hebben een ruime speelweide waar uw kinderen zich uit kunnen leven, met o.a. trampolines een springkussen en groot voetbalveld.

Food suggesties voor uw partij

Wij zorgen er graag voor dat uw gasten niets te kort komen! We willen dan ook graag met u meedenken wat betreft het eten tijdens uw gelegenheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons speciale Brabants Buffet? Uiteraard houden wij rekening met eventuele speciale dieetwensen of allergieën (mits wij dit vooraf weten).

Download hier binnenkort de informatiemap voor feesten en partijen:

De mooiste dag…

Een informele receptie, een sfeervol diner, een spetterend avondfeest of een combinatie ervan. Ook belangrijk: voor ieder budget. Samen kijken wij naar uw wensen en hoe we die kunnen invullen. Ook trouwen op locatie is mogelijk; Buiten onder ‘de oude linden’ of in de sfeervolle ‘Den Deel’. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?

Heeft u interesse om uw gelegenheid bij ons onder te brengen, of wilt u dat wij uw complete feest of bruiloft volledig voor u regelen inclusief de band of artiest die wij in ons bestand hebben, neem dan tijdig contact met ons op en wij verzorgen voor u een onvergetelijke dag. Beloofd!